ЗМІ

Виробництво основних продуктів харчування у Миколаївській області у І кварталі 2017 року Друк

За даними Головного управління статистики, у І кварталі 2017 року виробництво харчових продуктів і напоїв в області збільшилось на 19,4% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Більше ніж у січні–березні минулого року випущено кисломолочних продуктів, здобних виробів, сичужних і плавлених сирів, безалкогольних напоїв – на 5,7–10,6%, круп – на 21,6%, згущеного молока – на 88%. У 3,8 раза зріс випуск соняшникової нерафінованої олії.

Однак, скоротилось виробництво цукру – на 91%, борошна – на 59,8%, солодкого печива і вафель, натуральних мінеральних вод, вершкового масла, макаронних виробів, пива – на 37,2–20,3%, виноградного вина, свіжого неферментованого сиру, рідкого обробленого молока – на 16,6–14%, хліба та хлібобулочних виробів, фруктових та овочевих соків, ковбасної продукції – на 9–5,7%. 

Опубліковано: Середа, 26 квітня 2017