СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

22095288
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
5822
9753
63343
174950
418879
22095288

Ваша ІР адреса: 172.20.0.6
2024-05-19 18:16

Календар

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

ЗМІ

У Миколаєві відбулася нарада, щодо покращення координації з міжнародними партнерами Друк E-mail

 

Миколаїв відвідали члени БО «Благодійний фонд «Стабілізейшен суппорт сервісез» та гуманітарної організації CARE задля покращення координації регіону з міжнародними партнерами

Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен суппорт сервісез» – організація, метою діяльності якої є утвердження верховенства права, посилення правових можливостей людини, здійснення та захист прав і свобод незахищених верств населення, задоволення суспільних інтересів членів територіальних громад, сприяння розвитку інституційної спроможності органів влади.

У середу, 13 вересня, у рамках діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва (РОМС) до Миколаєва з робочим візитом прибула делегація БО «Благодійний фонд «Стабілізейшен суппорт сервісез» на чолі з виконавчим директором Дермот Гамільтон, а також представники гуманітарної організації CARE на чолі з директором міжнародної програми CARE в Німеччині Памелою Оргельдінгер.

У рамках візиту відбулась нарада з начальником Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом, керівником Миколаївського офісу UST – Ukraine Support Team Дмитром Тарасенком та начальником Снігурівської міської військової адміністрації Іваном Кухтою.

Під час зустрічі сторони обговорили методи покращення координації між Миколаївщиною та міжнародними партнерами, а також питання щодо імплементації проєкту, який фінансується Королівством Данія , як один із методів покращення такої координації.

Окрім того, обговорено вже надану фондом протягом останніх двох років допомогу Миколаївщині. Зокрема, допомогу з відновлення будинків, зруйнованих внаслідок російської агресії у найбільш постраждалих громадах області в рамках проєкту «Вінтерізейшн»; гуманітарну допомогу для постраждалого населення внаслідок підриву Каховської АЕС у рамках проєкту ADH_RR, який реалізується спільно з гуманітарною організацією CARE за фінансової підтримки UKAID; у партнерстві з МОМ довгострокову підтримку та допомогу ВПО тощо.

Памела Ольгердінгер зазначила, що разом із місцевими волонтерами та координаторами, усі сили благодійної організації направлені на те, щоб зменшити вплив гуманітарної катастрофи на життя людей. Благодійний фонд координує гуманітарну допомогу, захищає права внутрішньо переселених осіб та ветеранів в усіх областях України (окрім тимчасово окупованих територій України).

Зі своєї сторони Віталій Кім подякував представникам фонду за тісну співпрацю та допомогу у захисті незахищених верств населення, особливо тих, які найбільше постраждали від збройної агресії ворога.

«Будемо робити все можливе задля того, аби механізм координації між донорами та благодійними організаціями в співпраці з Миколаївською областю був якомога ефективнішим та простішим. Дякую за небайдужість до нашого міста та нашої країни», – додав начальник ОВА.

Джерело: https://www.nikpravda.com.ua/u-mykolayevi-vidbulasya-narada-shhodo-pokrashhennya-koordynatsiyi-z-mizhnarodnymy-partneramy/

Опубліковано: Четвер, 14 вересня 2023