СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

25765130
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
12104
19781
110803
164299
513076
25765130

Ваша ІР адреса: 172.20.0.4
2025-05-11 22:36

Календар

Травень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Про регіон

Витрати на харчування в домогосподарствах Миколаївщини Друк E-mail

 

Головне управління статистики повідомляє, що за даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, у 2011 році, домогосподарства Миколаївської області в середньому витрачали майже половину сімейного бюджету на харчування (включаючи харчування поза домом). Це найбільш вагома стаття витрат, при цьому малозабезпечені сім’ї витрачали на харчування 63,4% сімейного бюджету, заможні – 29,9%.

Однією особою в середньому за місяць спожито 5,3 кг м’яса й м’ясопродуктів, 18,9 кг молока й молокопродуктів, 21 шт. яєць, 2,1 кг риби й рибопродуктів, 3,6 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду, 1,9 кг олії та інших рослинних жирів, 8 кг картоплі, 12,2 кг овочів і баштанних, 4,2 кг фруктів, ягід, горіхів, винограду, 10,5 кг хліба та хлібних продуктів.

Найбільш заможні родини споживали в середньому на одну особу в 1,5–3 рази більше, ніж малозабезпечені, рибних продуктів, овочів, м’яса, молока та молокопродуктів, фруктів та ягід.

Опубліковано: Понеділок, 28 січня 2013

Vyzir O. Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Всі права застережено.