СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

25775401
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
9163
13212
9163
174570
513076
25775401

Ваша ІР адреса: 172.20.0.4
2025-05-12 20:16

Календар

Травень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Про регіон

Виробництво молочної продукції у Миколаївській області у січні–лютому 2014 року Друк E-mail

 

За даними Головного управління статистики, підприємствами області з виробництва молочних продуктів у січні–лютому поточного року обсяг продукції збільшено на 1,9% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Зокрема зріс випуск жирних сирів – на 5,2%, вершкового масла – на 15,9%, обробленого молока – на 77%, сухого знежиреного молока – на 86,3%. Водночас, знизилось виробництво кисломолочних продуктів – на 14,8%, свіжого неферментованого та кисломолочного сиру – на 5,8%, згущених молока і вершків – на 5,4%.

Лідерами галузі у нашому регіоні традиційно залишаються акціонерні товариства "Баштанський сирзавод", "Лакталіс-Миколаїв" та "Первомайський молочноконсервний комбінат", які забезпечують понад 90% загальнообласного обсягу реалізованої молочної продукції.

За 2місяці цього рокупідприємствами області вироблено 21% загальнодержавного обсягу свіжого неферментованого та кисломолочного сиру, 6% жирних сирів, 4% кисломолочних продуктів та по 3% обробленого молока та вершкового масла.

Опубліковано: П'ятниця, 04 квітня 2014

Vyzir O. Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Всі права застережено.