СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

25794730
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
4007
13386
28492
193899
513076
25794730

Ваша ІР адреса: 172.20.0.4
2025-05-14 07:54

Календар

Травень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Про регіон

Виробництво м’ясної продукції у Миколаївській області у січні–березні 2014 року Друк E-mail

 

За даними Головного управління статистики, на підприємствах з виробництва м’яса та м’ясних продуктів у січні–березні поточного року випущено продукції на 2,1% більше ніж у січні–березні минулого року.

Суттєво збільшився випуск інших готових і консервованих продуктів з м’яса чи субпродуктів – у 2,9 раза. Виробництво замороженої яловичини зросло на 65,2%. Водночас, скорочений випуск свіжої чи охолодженої яловичини – на 53,1%, замороженої свинини – на 45,8%, солоного, сушеного чи копченого м'яса (крім свинини, яловичини та телятини) – на 40%, ковбасних виробів – на 28,9%, свіжої чи охолодженої свинини – на 4,8%.

Основними виробниками галузі є споживче товариство "Терновський переробний комбінат", товариства з обмеженою відповідальністю "СВЛ–Миколаїв", "Альянс–С", виробництво заморожених продуктів "Еліка", приватні підприємства "Малицький", "Продовольча компанія "Золотой теленок", фермерське господарство "Іванов" та підприємство споживчої кооперації "Жовтневі ковбаси", якими реалізовано майже 80% м’ясної продукції області.

Опубліковано: Четвер, 15 травня 2014

Vyzir O. Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Всі права застережено.