СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

21980130
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
2891
8523
11414
59792
418879
21980130

Ваша ІР адреса: 172.20.0.6
2024-05-07 07:00

Про регіон

Підсумки роботи промисловості Миколаївської області за січень–листопад 2014 року Друк E-mail

 

За даними Головного управління статистики, за підсумками 11 місяців цього року промислове виробництво в Миколаївській області зросло на 2,4% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Приріст виробництва головним чином зумовлений збільшенням обсягу продукції на підприємствах електроенергетики – на 46,9%.

В інших галузях промисловості випуск продукції скоротився. Зокрема значно зменшено його на підприємствах текстильного виробництва, з виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 28,2% та добувної промисловості і розроблення кар’єрів – на 13,1%. Дещо меншою мірою скоротилися обсяги у підприємств машинобудування – на 9,1%, металургійного виробництва, з виробництва готових металевих виробів – на 7,4%, з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (будівельних матеріалів) – на 5,9%.

У виробництві харчових продуктів і напоїв обсяг продукції знизився на 2%, за рахунок його скорочення на підприємствах з виробництва напоїв – на 10,3%. Зменшився випуск коньяку на 63,1%, натуральної мінеральної газованої води – на 9,6%. Також значно знизився випуск пива. Однак, більше було вироблено виноградного вина, безалкогольних напоїв, натуральної мінеральної негазованої води, вермуту і інших ароматизованих вин зі свіжого винограду – на 0,3–19,7%.

Разом з цим, виробниками харчових продуктів одержано приросту на 2,5%.Серед основних продуктів харчування збільшився випуск соняшникової нерафінованої олії – на 15,7%,переробленої чи консервованої риби – на 41,5%, молоковмісних продуктів – на 43,8%, консервованих натуральних овочів – на 48,7%,спредів – на 50,3%, м’ясних готових і консервованих продуктів – на 76,2%. Значно зріс випускбілого кристалічного бурякового цукру – у 2,5 раза.

Водночас, знизився випуск майонезу – на 60,9%, кетчупу і томатних соусів – на 52%, маргарину – на51%, ковбасних виробів – на 33,2%, жирних сирів – на 30,9%, борошна – на 23,3%, свіжого чи охолодженого м'яса великої рогатої худоби – на 21,1%, консервованих овочів з доданням оцту – на 16,9%, макаронних виробів – на 16,4%, згущених молока і вершків – на 14,7%, хліба та хлібобулочних виробів – на 12%, свіжого неферментованого та кисломолочного сиру – на 10,7%, фруктових, овочевих соків та їх сумішей – на 10,3%, здобних виробів – на 7,9%, кисломолочної продукції– на 6,6%, круп – на 4,7%.

Опубліковано: Середа, 17 грудня 2014