СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

25712979
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
5992
11219
58652
112148
513076
25712979

Ваша ІР адреса: 172.20.0.4
2025-05-08 14:12

Календар

Травень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Про регіон

Виробництво борошна та хлібобулочної продукції у Миколаївській області у січні–квітні 2015 року Друк E-mail

 

За даними Головного управління статистики, за чотири місяці 2015 року підприємствами Миколаївської області вироблено 10,8 тис.т борошна, що на 32,2% (на 2,6 тис.т) більше ніж у аналогічному періоді минулого року.

Випуск хлібобулочної продукції склав 8,5 тис.т, який також зріс по відношенню до січня–квітня минулого року – на 3,1%, або на 0,3 тис.т. Пшеничного хліба було вироблено на 20% більше, житньо–пшеничного – на 28,5% та дієтичного – у 2,4 раза. Однак, випуск булочних виробів зменшився на 26,1%.

Серед виробників борошна провідна позиція належить приватному акціонерному товариству "Засільське хлібоприймальне підприємство", хлібобулочної продукції – товариству з обмеженою відповідальністю "Миколаївський хлібзавод №1". 

Опубліковано: Вівторок, 09 червня 2015

Vyzir O. Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Всі права застережено.