СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

28891796
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
8249
5973
17099
38903
87284
28891796

Ваша ІР адреса: 172.20.0.6
2025-12-17 18:49

Календар

Грудень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Про регіон

Виробництво борошна та хлібобулочної продукції у Миколаївській області у січні–квітні 2015 року Друк E-mail

 

За даними Головного управління статистики, за чотири місяці 2015 року підприємствами Миколаївської області вироблено 10,8 тис.т борошна, що на 32,2% (на 2,6 тис.т) більше ніж у аналогічному періоді минулого року.

Випуск хлібобулочної продукції склав 8,5 тис.т, який також зріс по відношенню до січня–квітня минулого року – на 3,1%, або на 0,3 тис.т. Пшеничного хліба було вироблено на 20% більше, житньо–пшеничного – на 28,5% та дієтичного – у 2,4 раза. Однак, випуск булочних виробів зменшився на 26,1%.

Серед виробників борошна провідна позиція належить приватному акціонерному товариству "Засільське хлібоприймальне підприємство", хлібобулочної продукції – товариству з обмеженою відповідальністю "Миколаївський хлібзавод №1". 

Опубліковано: Вівторок, 09 червня 2015

Vyzir O. Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Всі права застережено.