СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

25672013
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
6168
11518
17686
71182
513076
25672013

Ваша ІР адреса: 172.20.0.4
2025-05-06 13:34

Календар

Травень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Про регіон

Виробництво борошна, круп та хлібобулочних виробів за 2 місяці 2011 року Друк E-mail

 

За даними Головного управління статистики, за 2 місяці поточного року підприємствами з виробництва продуктів борошномельно-круп'яної промисловості проти 2 місяців минулого року обсяг продукції знижений на 21,2%.

У натуральному виразі виробництво борошна знизилось на 21,5% (або на 1977 тонн), у тому числі випуск пшеничного борошна зменшився на 21%, житнього – на 86,2%.

Разом з цим виробництво круп зросло на 3,2% (на 5 тонн). Серед асортименту круп'яної продукції відмічено нарощення випуску ячної крупи – на 46,2% та кукурудзяної – на 66,7%. Однак, виробництво круп з пшениці (які займають більшу частку у загальному виробництві круп – майже 80%) зменшилось на 9,2%.

Підприємствами з виробництва хліба та хлібобулочних виробів рівня продукції січня–лютого минулого року не досягнуто на 3,6%. Ними знижений випуск більшості видів хлібобулочної продукції. Так, випуск хлібобулочних виробів скоротився на 1,4% (на 76 тонн), зокрема пшеничного хліба – на 3,8%, житньо-пшеничного і пшенично-житнього хліба – на 8,2%. Менше вироблено тістечок – на 28,6%, здобних виробів – на 28,5%, пирогів, пиріжків, пончиків – на 14,3%. Більше торішнього випущено булочних виробів – на 6,1% та дієтичного хліба – у 4 рази.

Опубліковано: Середа, 23 березня 2011

Vyzir O. Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Всі права застережено.