СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

21816339
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
237
18943
50568
314880
281538
21816339

Ваша ІР адреса: 172.20.0.6
2024-04-26 00:27

Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Про регіон

Переробка винограду та виробництво виноматеріалів в області Друк E-mail

Миколаївщина традиційно належить до регіонів з розвинутим виноградарством та виноробством. За даними Головного управління статистики, у 2015 році підприємствами області перероблено на виноматеріали 44,4 тис.т винограду, що складає майже 23% від загальнодержавного показника

У структурі сортового складу переробленого винограду найпомітніша частка припадала на Аліготе (10% загальної кількості), Шардоне (9%), Мускат та Каберне Совіньйон (по 8%).

Середня масова концентрація цукрів переробленого винограду складала 181 г/дм3 (в цілому по Україні – 186,6г/дм3).

У загальному обсязі вироблених виноматеріалів за груповим асортиментом переважав їх випуск для столових (43%), шампанських та ігристих (37%) вин. 

Опубліковано: Четвер, 28 січня 2016